ceturtdiena, 2013. gada 10. oktobris

EDRA: Standard Sofa


Itāļu kompānijas EDRA jaunā sofa Standard tika prezentēta 2013. gada Salone del Mobile Milānā. Elastīgā un piemērojamā sofa tapusi pēc Franceso Binfare dizaina un ir 20 gadus ilgušas tipoloģiskas un tehnoloģijas izpētes rezultāts. Pēc tam, kad 2003. gadā EDRA izlaida savu pirmo pielāgojamo sofu L’Homme et la Femme, jau uzreiz iesākās izpētes darbs nākamajam modelim.

Standard sofa ir paredzēta tam, lai kļūtu par augstākās kvalitātes standartu visām pārējām sofām. Tā nodrošina augstāko elastību un pielāgojamību, piedāvājot neskaitāmas sēdēšanas konfigurācijas kā vienam, tā vairākiem cilvēkiem. Dinamiskais dizains ir apvienots ar estētisko kvalitāti un funkcionalitāti.

Sofas ģeometrisko formu iespējams ietērpt dažādu veidu audumos, lai individuāli pielāgotu Standard augstā līmeņa komfortu katram interjeram. Viens no oriģinālākajiem jaunumiem audumu ziņā ir Nuvola jeb Mākonis, kas pieejams trijās dažādās nokrāsās. Mākoņa mīkstuma un mākoņa izskata sofa jūsu mājām no EDRA.





EDRA: Standard Sofa

Italian company EDRA presented its new sofa Standard at the 2013 Salone del Mobile in Milan. The flexible and adjustable sofa was designed by Francesco Binfare after 20 years of typological and technological research. Just after EDRA introduced its first flexible sofa L’Homme et la Femme in 2003, the company started the research for its next design.

Standard sofa is intended to become the high Standard by which all sofas are to be judged. It offers the ultimate flexibility and adaptability, providing endless seating configurations for one or for many people. The dynamic design is united with easthetic qualities and functionality.


The sofa’s geometric form may be covered in a variety of materials to individually adjust the high comfort of Standard to every interior. One of the most original fabrics is Nuvola or Cloud, produced in three different colours. The softness and aesthetic of clouds for your home from EDRA. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru