otrdiena, 2013. gada 15. oktobris

Jaunums no VIBIA: Match

Spāņu kompānija VIBIA piedāvā oriģinālus un elegantus gaismas ķermeņus katrai gaumei.

Jaunums no VIBIA ir unikālā un neatkārtojamā Match lampa, kas ir daudz vairāk, nekā gaismas ķermenis. Šis jaunais apgaismojuma koncepts ar CREA programmatūras palīdzību sniedz iespēju radīt haotiskas vai automātiski sakārtotas un izplānotas gaismas konstrukcijas, kas būs piemērotas jebkuram interjeram. Rezultāts ir nebeidzamas mākslinieciskas konfigurācijas, kuras izveidotas no smalkām alumīnija caurulēm un LED spuldzītēm, izveidojot gaismas skulptūru, kas izgaismo telpas un interjera centrālās tēmas.







News from VIBIA: Match

The Spanish company VIBIA offers original and elegant light objects for every taste.


The news from VIBIA is the unique and unrepeatable Match, which is much more than a light fixture. The innovative product stands as a new lighting concept based on co-creation, using the product configuration software CREA. Match allows you to create structures arranged chaotically, automatically planned on-line and adapted to fit into the room or space available. The result are infinite artistic configurations based on thin rods of aluminum and LED terminals, forming a light sculpture that illuminates central themes of space and interior decoration.

1 komentārs:

  1. Man šie lampas ir ļoti interesantu un oriģinālu izskatu. Patiešām dizainers panākumiem rezultāts. Ja jūs varat iegādāties kurnors, tas noteikti ir pasikabinčiau, neizejot no mājas.

    AtbildētDzēst